title image

Agentur Willa M

Yritys

Agentur Willa M

Heidi Dufva

agentur@butikwillam.fi

040 512 5652

www.butikwillam.fi

Tuotemerkit

Nimi: Pärlans, Storefactory, Klinta, IBU Jewels, Malmö Chokladfabrik, Act Of Caring, Have A Look, Nabo, Eldstickan, Haupt Lakrits, Lulu Copenhagen, byEloise

Showroom: 1B25A

Kategoria: Sisustus, Herkut, Asusteet

Merkkien www-sivut:
en.parlanskonfektyr.se
www.storefactory.se
www.klintaco.se
ibujewels.com
www.malmochokladfabrik.se
actofcaring.com
havealookshop.com
nabostore.se
eldstickan.com
www.hauptlakrits.fi
www.lulucopenhagen.com
www.byeloise.eu

Agentur Willa M logo
Showroom 1B25A, Fashion Center 1. krs

ESITTELY

Agentur Willa M edustaa Suomessa tarkoin valittuja skandinaavisia, sekä skandinaavista villa-estetiikkaa henkiviä merkkejä, jotka kaikki tuovat jotain erityistä ja persoonallista estetiikan ja kotoilun maailmaan. Yrityksiä yhdistää myös paikallisuus, eettisyys ja selkeä oma tarina. Ruotsalaisilla on esteettisessä ja tarinallisessa brändäyksessä pitkät perinteet, ja tätä osaamista Agentur Willa M haluaa tuoda suomalaistenkin ulottuville.
Jos siis haluat tarjota asiakkaillesi eettisiä, esteettisiä ja persoonallisia tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen agentur@butikwillam.fi.
Voit myös sopia matalalla kynnyksellä käynnin showroomillemme Vantaan Fashion Centeriin!
Vi betjänar också på svenska!

Agentuuri, joka auttaa myös sinua myymään!
Valitsemme valikoimaamme ainoastaan brändejä, joista todella itse pidämme! Tuotamme aktiivisesti somesisältöä niin videoiden, kuin kuvienkin muodossa, sillä haluamme näyttää myös muille, miksi juuri nämä tuotteet ovat saaneet suosiomme. Tarjoilemme vinkkejä ja inspiraatiota, miten käyttää tuotteita ja jälleenmyyjänämme myös sinä hyödyt näistä materiaaleista ja voit hyödyntää niitä omissa kanavissasikin!

Teemme brändiemme kanssa paljon myös vaikuttajamarkkinointia ja työskentelemme aktiivisesti sen eteen, että tuotteet nousevat hypeen myös somessa, sopivien vaikuttajien kautta. Tämän teemme someyhteistöiden, pr-tapahtumien ja muiden näkyvyys-kampanjoiden kautta. Kun tuotteet näkyvät, ne myyvät helpommin myös sinun hyllyiltäsi!

Showroom 1B25A Agentur Willa M ulkokuva
Showroom 1B25A Agentur Willa M sisäkuva