title image

Gourmet-herkut Helsinki

Yritys

Gourmet-herkut Helsinki

Tarja Tainio

tarja.tainio@intmoda.fi

050 330 9393

www.gourmet-herkut.fi

Tuotemerkit

Nimi: Deortegas, Hida, Vega Baja, Regional, Olispania, El Valle, Ortiz, Lady Joseph, Lorusso, Mavis

Showroom: 2F5

Kategoria: Gourmet-herkut, liikelahjat, lifestyle

Merkkien www-sivut:

www.deortegas.com
www.snackselvalle.com
www.conservasortiz.com
www.lorussofood.com
www.hida.es
www.regionalco.es
www.vegabajaconservas.com
www.olispania.es
www.mavisgourmet.com

Showroom 2F5, Fashion Center, 2-krs

ESITTELY

Gourmet-herkut Helsinki  – Välimeren makuja, joilla kasvatat liikevaihtoasi!
Tervetuloa Gourmet-herkkujen maailmaan! Olemme ylpeästi  pieni perheyritys, joka tuo suoraan luoksenne Välimeren herkkuja, erityisesti Espanjasta. Valikoimamme koostuu huolella valituista, laadukkaista ja ekologisista tuotteista, joiden pakkaukset ovat niin erottuvia kuin houkutteleviakin.

 

Meille tärkeintä on laatu ja vastuullisuus. Arvostamme luomutuotteita ja sertifikaatteja, jotka takaavat tuotteidemme puhtauden ja turvallisuuden. Tunnemme henkilökohtaisesti valmistajat ja pienviljelijät, joiden tuotteita tarjoamme, ja tiedämme jokaisen tuotteen taustalla olevan tarinan ja alkuperän.
Useat tuotteistamme ovat saavuttaneet kansainvälisiä palkintoja ja voittaneet myös Suomessa pidettyjä sokkotestejä, mikä on merkki niiden erinomaisuudesta ja korkeasta laadusta.
Osallistumme aktiivisesti kansainvälisille messuille ja olemme aina valmiina löytämään uusia, ainutlaatuisia tuotteita valikoimaamme. Innovatiivisuus ja herkulliset uutuudet ovat meille sydämen asia.

 

Voit myös ostaa tuotteitamme suoraan mukaasi vaikka yksittäin ja teemme myös toiveiden mukaisia lahjapakkauksia ja kasseja.
Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan tuotteisiimme. Tule ja koe Välimeren maut matalalla kynnyksellä – meillä laadukas gastronomia kohtaa aidon intohimon!