title image

Mago Shoes

Tuotemerkki

Nimi: Mago Shoes

Showroom: 1C2

Kategoria: Naisten kengät

www-sivu:

www.magoshoes.com
www.magosko.com

Yritys

Mago Shoes Oy

Görkem Bilgin
+90 53 2603 6306

 

Myynti/Suomi:
Sanna Lipponen-Poutanen
sanna.lipponen@sandramarketing.fi
045 326 5910

 

www.magoshoes.com

ESITTELY

MAGO – jotain uutta, jotain kaupallista, jotain IHANAA! MAGO on kasvanut muutamassa vuodessa kansainväliseksi kenkämerkiksi, jota myydään jo yli 40 maassa. MAGON kengät valmistetaan parhaista mahdollisista nahoista käsityönä Istanbulissa, Turkissa. Asiakas voi valita laajasta väripaletista ja ostaa kengät pienissä erissä ja vapaissa lajitelmissa. MAGON kengät sopivatkin erinomaisesti myös muoti- ja lifestyle-myymälöihin. Toisaalta MAGON laajan malliston puitteissa voidaan tietyin ehdoin toteuttaa myös PRIVATE LABEL-mallistoja. MAGO = muodikas, mukava ja kaunis – kaikki samassa paketissa!

 

MAGO on kasvanut muutamassa vuodessa kansainväliseksi kenkämerkiksi, jota myydään jo yli 40 maassa. MAGON kengät valmistetaan parhaista mahdollisista nahoista käsityönä Istanbulissa, Turkissa.

 

Yksi MAGON tunnusmerkeistä on laaja väripaletti. MAGON kengät sopivatkin erinomaisesti myös muoti- ja lifestyle-myymälöihin. Toisaalta MAGON laajan malliston puitteissa voidaan tietyin ehdoin toteuttaa myös PRIVATE LABEL-mallistoja.

Mago shoes logo
Showroom 1C2, FC pohjapiirros 1-krs
Mago Shoes, Showroom 1C2 sisäkuva
Mago Shoes, Showroom 1C2