title image

Maison Berger Paris

Tuotemerkki

Nimi: Maison Berger Paris

Showroom: 1B20

Kategoria: Sisustus

www-sivu:

www.maison-berger.fr

Yritys

Decoration de Famille Oy

Tuija Gavalas

tuija.gavalas@kolumbus.fi

050 411 0682

ESITTELY

Maison Berger Paris:n tunnetuin tuote sekä tarinan alku ja juuri on LAMPE BERGER huoneilmanpuhdistaja/hajunpoistaja, joka myös toimii huonetuoksuna.

 

Lampe Berger on 125 vuotta vanha ranskalainen keksintö. Kemisti/apteekkari Maurice Berger kehitti tämän ilmanpuhdistajan 1800-luvun lopulla sairaalailman puhdistamiseen, virustautien tarttumisen ennaltaehkäisyyn. Lampe Berger toimii katalyyttitekniikalla, hajottaen epäpuhtauksien molekyylejä ilmassa puhdistaen huoneilmaa ja poistaen epämiellyttäviä hajuja. Tuote toimii tuoksuttomana tai tuoksulla, jolloin se samalla tarjoaa miellyttävän tuoksun huoneilmaan. Maison Berger Paris brändin tuotteita myydään suurella menestyksellä ympäri maailman. Lamput ja tuoksut tutkii riippumattomat terveysviranomaisten laboratoriot ja tuotteilla on lukuisia laatusertifikaatteja.

 

Ilmanpuhdistaja tekee ilman helpommaksi hengittää ja toimii apuna myös astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Tuote toimii myös kodin kauniina koristeena, mallit ovat tunnettujen designereiden luomuksia ja niitä löytyy jokaiseen makuun. Maison Bergerin tuotevalikoimaan kuuluu ilmanpuhdistajien lisäksi myös muita huone- ja autotuoksuja sekä ilmankostuttimia.

 

Maison Berger Suomessa
ig: maisonbergerfinland
fb: Maison Berger Finland

Showroom 1B20 Fashion Center, 1. krs