title image

Musse&Cloud

Tuotemerkki

Nimi: Musse&Cloud

Showroom: 2E8

Kategoriat: Naisten jalkineet, Laukut.

www-sivut: www.musseandcloud.com

Yritys

Why Not Brothers

Tuukka Saarelainen

tuukka@wnbagency.com

045 865 3989

www.wnbagency.com

ESITTELY

Musse & Cloudin tavoitteena on tarjota kohtuuhintaisia nahkakenkiä missä yhdistyy tämän hetken katujen tredit, unohtamatta mukavuutta.

 

Tekninen tiimimme valitsee harkiten erilaisia nahkoja, jotta jokainen kenkä saa silmät kääntymään, kengät joita on miellyttävä koskettaa. Kun nämä teesit täyttyy niistä syntyy etsimäsi kenkä. Jalkineet, joissa tulee ilmi huolellinen huomio yksityiskohtiin. Mallit, jotka pystyvät yhdessä raaka-aineiden kanssa kertomaan eri tarinoita. Nastat, lukot, eri tyylejä ja viimeistelyjä, punokset, nauhat ja vetoketjut: loputtomat mahdollisuudet välittää kuluttajalle Musse&Cloudin ytimen jokaisessa mallissa.

 

Pyrimme tekemään jokaisen kokoelman uusiksi. Todella harvoin tyydymme samaan muotiin tai muottiin uudestaan. Haluamme jatkuvan parantaa sitä mitä olemme. Teemme muotia jolle jokaisella on varaa! Suunnittelu ja teknologia yhdistyvät luomaan toimivan konseptin jokapäiväiseen elämään, pienimmistä yksityiskohdista huolehtiminen ja mukavuuden tarpeen tyydyttäminen on Musse&Cloud kenkien elinehto.

 

Musse&Cloud hakee innoitusta matkustamisesta ja uusien näköalojen löytämisestä. Think out side of the box! Välimeren utelias ja spontaani henki tarkoittaa sitä, että arvostamme meitä ympäröivää kauneutta. Musse&Cloudin perusolemukseen kuuluu elämän arvostus kaikkine osa-alueineen.

Musse&Cloud logo
WNB Agency, Showroom 2E8
Musse&Cloud, Showroom 2E8