title image

Topper Tuotanto Oy

Yritys

Topper Tuotanto Oy

Hanna Laine

Mia Ruusumo

etunimi.sukunimi@topper.fi

010 2812 500

www.topper.fi

Tuotemerkit

Nimi: Topper Uniform, HYLJE Wear

Showroom: 1B12

Kategoriat: Naisten vaatteet, Miesten vaatteet, Työvaatteet.

Merkkien www-sivut:

www.topper.fi

www.hyljewear.fi

Topper Uniform logo
Showroom 1B12, FC pohjapiirros 1-krs

ESITTELY

Topper Uniform on työvaatetuksen asiantuntija. Olemme palvelleet yli 35 vuoden ajan eri alojen yrityksiä ja kohdanneet monenlaisia työvaatetarpeita. Suunnittelemme ja valmistamme virkapukuja, toimistoasuja sekä suojavaatteita. Tarvittaessa räätälöimme työasut juuri sinun yritystäsi varten.

 

Työasulla on vaikutusta tulokseen. Haluamme innostaa kaikkia nauttimaan työpäivästään – auttaa keskittymään siihen, missä kukin on hyvä. Me Topperilla uskomme, että käytännölliset, mukavat ja edustavat työvaatteet viestivät myönteistä yrityskuvaa ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Se luo hyvät edellytykset onnistumisille, joka päivä.

 

Ensihoidon LANSSI-mallisto ja taksi- ja bussikuskeille suunniteltu AJO-mallistomme ovat saatavilla suoraan verkkokaupastamme.

 

Topper Uniformin ainoa kuluttajabrändi on lämpimistä, laadukkaista ja leikkisistä talvihaalareista tunnettu HYLJE. Haalarit on kehitetty vuosikymmenien yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja niiden huolella viimeistellyt yksityiskohdat pitävät huolen siitä, että ne toimivat juuri siinä tarkoituksessa, johon ne on suunniteltu, olipa kyseessä sitten metsästys, kalastus, koiravaljakkoajelu, moottorikelkkailu tai ihan vain luonnossa liikkuminen. Suomessa suunnitellusta ja Virossa valmistetusta Hylje-mallistosta löytyy toimiva ja kestävä luottokumppani ulkoiluun ja viileän kelin harrastuksiin luonnon helmassa, vaativissakin olosuhteissa.