title image

Toimitilat

Fashion Center laajenee – uuden toimitalon tilat ovat jo vuokrattavissa!

 

Uuden toimitalon tilojen vuokraus on käynnissä. Tilat 9 m2:stä aina 500 m2 – kunkin yrityksen tarpeen mukaan.

 

Varaa oma tilasi nyt – pääset mukaan suunnitteluun ja voit vaikuttaa oman tilasi toiminnallisuuksiin!

Pop-up showroom tai kokoustila brändillesi

 

Tapahtumiemme aikana tarjoamme muodin alan brändeille esittely- ja myyntitilaa Fashion Garagesta ja Fashion Loungesta. Alk. n. 10 m2 kokoiset tilat on erotettu toisistaan väliseinin. Tilaan on erikseen vuokrattavissa tuolit, pöytä ja lisävalaistusta.

 

Fashion Lounge on vuokrattavissa myös tapahtumien ulkopuolella näyttely-, kokous- tai juhlatilaksi. Järjestä tässä 300 m2 tilassa vaikka oma muotitapahtuma.

Kysy lisää

Uuden talon rakentamista on päätetty siirtää 1-2 vuodella rakentamisen korkeasuhdanteen ja kustannusten johdosta. Ilmoitamme hankkeen etenemisestä. Lisätiedot: Tony Lassooy

tony.lassooy@fashioncenter.fi

Miksi Fashion Center?

Annamme arvon asiakkaan ajalle. Kun kaikki brändit ovat edustettuina saman katon alla, sisäänostajien on helppo tutustua uusimpiin mallistoihin, myös heille vielä tuntemattomiin.

Sijainti! Lähellä lentokenttää, kehäjunaradan varrella, Kehä III ja Tampereen moottoritien risteyksessä. Fashion Centeriin on helppo tulla kaikkialta Suomesta ja parkkipaikan löydät aina.

Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Fashion Centerissä monet toiminteet on toteutettu yhteisesti, kuten siivous, ruokailu- ja cateringmahdollisuus ja markkinointi. Postipaketit tulevat ja lähtevät postitushuoneesta. Talonmies auttaa, kun on tarve pienille korjaustöille.

Pääset helposti eroon näytekappaleista. Fashion Centerissä järjestetään ystävämyyntejä, jotka ovat pääkaupunkiseudulla jo ilmiö! Sen yhteydessä toimii myös Outlet, jossa näytekappaleet ja erikoiserät vaihtavat omistajaa läpi vuoden.

Paljon tapahtumia = paljon potentiaalisia asiakkaita = mahdollisuus uusiin diileihin.

Uudenlaista yhteistoimintaa. Fashion Centerissä on niin vaate- kuin kenkäalan brändejä. Tämä mahdollistaa uudenlaisten yhteistyökuvioiden syntymisen. Luodaan yhdessä uutta pöhinää alalle!