title image

Toimitilat

Ajanmukaista näyttely- ja toimistotilaa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella

Fashion Centerissä agenteille ja maahantuojille suunniteltuja tiloja, joissa mallistot ja tuotteet tulevat näyttävästi esille. Helpot kulkuyhteydet eri puolelta Suomea. Suora junayhteys lentokentältä ja keskustasta. Asiakkaiden työskentelyn nopeuttaminen sijainnin lisäksi keskittämisen ja Fashion Centerin yritysten tiiviin yhteistyön sekä tapahtumien avulla. Tervetuloa tutustumaan !

Pop-up showroom
tai kokoustila brändillesi

Tapahtumiemme aikana tarjoamme muodin alan brändeille esittely- ja myyntitilaa Fashion Garagesta ja Fashion Loungesta. Alk. n. 10 m2 kokoiset tilat on erotettu toisistaan väliseinin. Tilaan on erikseen vuokrattavissa tuolit, pöytä ja lisävalaistusta.

 

Fashion Lounge on vuokrattavissa myös tapahtumien ulkopuolella näyttely-, kokous- tai juhlatilaksi. Järjestä tässä 300 m2 tilassa vaikka oma muotitapahtuma.

 

Tiedustelut:
Tia Romppanen, puh. 050 4799004
tia.romppanen@fashioncenter.fi

Fashion Center lounge

Miksi Fashion Center?

Annamme arvon asiakkaan ajalle. Kun kaikki brändit ovat edustettuina saman katon alla, sisäänostajien on helppo tutustua uusimpiin mallistoihin, myös heille vielä tuntemattomiin.

Sijainti! Lähellä lentokenttää, kehäjunaradan varrella, Kehä III ja Tampereen moottoritien risteyksessä. Fashion Centeriin on helppo tulla kaikkialta Suomesta ja parkkipaikan löydät aina.

Voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Fashion Centerissä monet toiminteet on toteutettu yhteisesti, kuten siivous, ruokailu- ja cateringmahdollisuus ja markkinointi. Postipaketit tulevat ja lähtevät postitushuoneesta. Talonmies auttaa, kun on tarve pienille korjaustöille.

Pääset helposti eroon näytekappaleista. Fashion Centerissä järjestetään ystävämyyntejä, jotka ovat pääkaupunkiseudulla jo ilmiö! Sen yhteydessä toimii myös Outlet, jossa näytekappaleet ja erikoiserät vaihtavat omistajaa läpi vuoden.

Paljon tapahtumia = paljon potentiaalisia asiakkaita = mahdollisuus uusiin diileihin.

Uudenlaista yhteistoimintaa. Fashion Centerissä on niin vaate- kuin kenkäalan brändejä. Tämä mahdollistaa uudenlaisten yhteistyökuvioiden syntymisen. Luodaan yhdessä uutta pöhinää alalle!